Hvem er vi

Hvem vi er:

 

Grønt Forum består af en sekretariet, en bestyrelse, 350 personlige medlemmer og 160 foreningsmedlemmer. Vores eksistensberettigelse er vores medlemmer, som alle er med, fordi de har interesse i miljø, klima, natur og social bæredygtighed. Vi vil sammen gøre en indsats for miljøet dér, hvor det er muligt.

 

Bestyrelsen består af 7 medlemmer og 2 suppleanter, og sekretariatet består af 2 fastansatte plus midlertidigt ansatte, såsom praktikanter og lignende.

 

Grønt Forum er et omstillingskontor, der arbejder for mere bæredygtighed og ændring af adfærd til en højere grad af miljøvenlighed.

 

Vi er uafhængige af politiske interesser.

Vi er ildsjæle, som brænder for opgaven. Vi går ind for demokratiske processer fra neden. Vi er støttet af Vejle Kommune og arbejder derfor i hele kommunen.

 

Vi er en del af et landsdækkende Agendanetværk med sparringspartnere indenfor adskillige områder.

 

Vi elsker at dele ud af vores viden om miljø og om hvordan du kan sætte projekter i gang. Samtidig er vi ydmyge, og når et projekt er gennemført, kan du selv tage over. Vi giver dig anerkendelse uden at fremhæve os selv unødvendigt, dog, vi kan godt lide at blive husket med en tak, eller ved at vores logo vises.